Blog

Nieuwe workshops, enthousiaste reacties, HOLY in het nieuws. Hier leest u de laatste nieuwtjes over HOLY.

Mooie start Partnership op het Buitenhout College!

De samenwerking met de nieuwe partnerschool Buitenhout College te Almere ging begin juli bruisend van start! Tijdens een HOLY docententraining leerden 19 docenten uit alle verschillende vakgroepen  de HOLY lesmethode en tool toepassen in hun lessen. Na deze training gaven ze - samen met HOLY trainers - Clips voor Vrijheid workshops aan hun eigen klas in een Clips voor Vrijheid projectweek. 

“In het begin vond ik alles moeilijk, maar als je zo bezig bent gaat het eigenlijk vanzelf”, aldus een docente van het Buitenhout College.

Tijdens de projectweek zijn er door ruim 450 leerlingen uit 15 VMBO klassen 231 animatieclips gemaakt onder begeleiding van hun eigen docenten. Fantastische, grappige, prikkelende en ook tot nadenken stemmende clips.  Mevr. Van Velden (coördinator projectweek en docente van het Buitenhout College) zegt hierover: ‘Het is mooi om te zien wat er in de hoofden van de leerlingen leeft. Door discussie aan te gaan met ze, zijn mijn ogen geopend en heb ik ook bij hen de ogen mogen openen”.

En nu verder? Het mooie van een Partnership is dat scholen structureel gebruik kunnen  maken van alles wat HOLY te bieden heeft. Dat houdt onder meer in dat alle leerlingen van het Buitenhout College komend jaar met hun eigen account onbeperkt animatieclips kunnen maken en verspreiden via sociale media. Deze clips worden gebundeld op de eigen website van de school en kunnen zo gebruikt worden voor presentaties en dergelijke. Docenten kunnen met een inlog op hun scholensite onbeperkt gebruik maken van HOLY lesmateriaal, tutorials en presentaties.  

Ook geïnteresseerd in een Partnership voor uw school? Neem contact met ons op via 020-7163770 of info@holy.nl

Meer

Later Eerder

twitterbird

HOLY latest tweets