HOLY Automaat

Het begon allemaal met de HOLY Automaat. In 2000 wordt in de wijk Vlaardingen-Holy de allereerste interactieve vendingautomaat met beeldscherm geplaatst. Een wereldprimeur! Vooral bijzonder: de automaat bevat verantwoorde tussendoortjes.

Verantwoord snacken

HOLY Automaten zijn gevuld met allemaal heerlijke en gezonde biologische en fair-trade snacks. U kunt de automaten ook voorzien van eigen gekozen verantwoorde producten. Bespreek gerust de mogelijkheden.

Een zelfportret van uw organisatie

De HOLY Automaat heeft een ingebouwd beeldscherm met jukebox waarop animatieclips te zien zijn. De automaat is een verantwoord kunstwerk voor iedere kantine, wachtkamer, perron of andere publieke ruimte. Met een HOLY Partnership is het bovendien mogelijk om animatieclips te laten zien van uw eigen school of organisatie. U bepaalt en beheert het clipaanbod zelf. Met het plaatsen van een HOLY Automaat laat u zien dat u verantwoorde voeding belangrijk vindt. Bovendien laat u met de zelfgemaakte animatieclips een actueel en creatief zelfportret van uw organisatie zien.

Kletsen over duurzaamheid bij de automaat

Ook op scholen zijn de automaten een groot succes. Leerlingen verzamelen zich in de pauzes graag om een HOLY Automaat en kunnen tegelijkertijd verantwoord snacken, filmpjes bekijken en erover kletsen. Naast de workshops over duurzaamheid, worden leerlingen met de HOLY Automaat nog bewuster over duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd voedsel.

HOLY Automaat in het Europees Parlement Brussel

HOLY Vending machine at KWC Culemborg

Samen snacken en clips kijken