Voor organisaties

Wilt u jongeren actief betrekken bij een thema? HOLY heeft een speciaal programma voor maatschappelijke en culturele instellingen, jongerenorganisaties, bibliotheken, NGO’s, bedrijven ... Iedere organisatie die jongeren op een aansprekende manier bewust wil maken van een maatschappelijk, cultureel of sociaal thema. Voor scholen is er het schoolprogramma.

HOLY zet sociale media en een slimme online animatietool in om jongeren spelenderwijs bewust te maken over thema’s. Dit is de wereld waarbinnen ze gewend zijn om te communiceren en waarin ze zich beter durven te uiten. Zo denken ze na over thema’s en uiten ze hun visie. Over milieu, voedsel, discriminatie, politiek, mensenrechten, gezondheid, cultuur, noem maar op. 

Eigen themawebsite met de faciliteiten van HOLY

Uw organisatie kan met HOLY zelf een themaproject initiëren en op maat samenstellen. U maakt daarbij gebruik van de HOLY methodiek. Uw organisatie krijgt een eigen domeinnaam en een kopie van de website zoals die van Clips voor Vrijheid. Maar dan voor uw eigen thema en met eigen huisstijlelementen. Een voorbeeld van een eigen themawebsite is Clips voor de Vrede van Utrecht.

Overleg gerust met HOLY welke ondersteuning en faciliteiten u precies wilt gebruiken. Er is van alles mogelijk.

Kant-en-klaar thema’s van HOLY

U kunt meedoen met bestaande themaprojecten die HOLY heeft geïnitieerd. Zoals Clips voor Vrijheid, Clips voor Duurzaamheid en Clips voor Tolerantie. HOLY speurt voortdurend naar nieuwe thema’s die jongeren aanspreken. Zo heeft HOLY verleden jaar Food from the Hood geïntroduceerd, een project dat jongeren bewust maakt van het belang van eerlijk eten en lokaal verbouwd voedsel. Onlangs is het nieuwe project Clips for Grow van start gegaan, waarin de jongeren in aansluiting op de wereldwijde GROW campagne van Oxfam Novib, met hun clips campagne gaan voeren voor een wereldwijde eerlijke voedselverdeling.

Ook kunt u thema’s van HOLY, geschikt maken voor uw specifieke doelen en doelgroep. Bijvoorbeeld Clips voor Vrijheid, maar dan voor ouderen. Of Clips voor Duurzaamheid, maar dan specifiek over duurzame energie. Bespreek uw specifieke wensen gerust met HOLY. Bel ons even op 06 31914886. Wij denken graag mee.  

Workshop voor dove kinderen

Project met dak- en thuisloze jongeren

De meerwaarde van animatie

“Er bloeien levendige dialogen op, er werd geklapt en gelachen, er heerste trots, verlegenheid en soms schaamte.”
HOLY workshopleider