Blog

Nieuwe workshops, enthousiaste reacties, HOLY in het nieuws. Hier leest u de laatste nieuwtjes over HOLY.

Positief advies Amsterdamse Kunstraad

De Amsterdamse Kunstraad heeft positief geadviseerd over de subsidieaanvraag van HOLY Animatie voor de periode 2013-2016. Als nieuwkomer in het Amsterdamse Kunstenplan zijn we natuurlijk heel blij met dit positieve advies, maar vooral ook trots op de waardering en het vertrouwen dat de Amsterdamse Kunstraad heeft uitgesproken in haar advies over HOLY.

“De aanvraag van HOLY is origineel, compact en helder. Door workshops op scholen te organiseren voor 8-16 jarigen, zelf of via docenten, levert de organisatie een wezenlijke bijdrage aan de ontwikkeling van het beeldend bewustzijn en de creativiteit van deze kinderen. Vernieuwend en origineel vindt de AKr dat ecologie en duurzaamheid in de workshops een belangrijke rol vervullen. De kracht van HOLY Animatie zit in de zelfontwikkelde tool, de HOLY Animator. Met deze Animator heeft het onderwijs een duurzaam middel in handen om aansprekende workshops te organiseren”.

Lees hier het gehele advies over HOLY Animatie.

De Kunstraad adviseert het Amsterdamse stadsbestuur. Haar adviezen zijn invloedrijk, maar worden niet per definitie overgenomen. In september komt het stadsbestuur zelf met een voorstel voor de verdeling van de kunstsubsidies.

We moeten dus nog even geduld hebben voor de definitieve uitslag, maar hebben er alle vertrouwen in dat ook het stadsbestuur inziet dat HOLY mede door deze bijdrage de komende jaren een duurzame meerwaarde kan blijven leveren aan het stimuleren van culturele en creatieve ontwikkeling van de jeugd in Amsterdam en heel Nederland.

Meer

Later Eerder

twitterbird

HOLY latest tweets