Blog

Nieuwe workshops, enthousiaste reacties, HOLY in het nieuws. Hier leest u de laatste nieuwtjes over HOLY.

HOLY Automaat in Europees Parlement

Met trots laten we jullie weten dat één van onze HOLY Automaten op het departement van Eurocommissaris Neelie Kroes is geplaatst in Brussel. Deze automaat is gevuld met unieke Fair Trade HOLY's Chocolonely! De wikkels om de Tony Chocolonely repen zijn speciaal voor ons ontworpen. 


De HOLY Automaat is niet zomaar een snoepautomaat. Het is het een interactief kunstwerk van HOLY Animatie. De ingebouwde juxbox zorgt ervoor dat zelf geselecteerde clips op de automaat te zien zijn. Bovendien is de automaat gevuld met verantwoorde snacks, perfect voor iedere wachtkamer, perron, kantine of een andere publieke ruimte.

Meer

Elke stem telt!

Deze maand is het project ‘Food from the Hood’ van start gegaan. Dit project doet mee aan de ASN Wereldprijs. Een prijs voor projecten die bijdragen aan de wereld van morgen. ‘Food from the Hood’ doet dit door jongeren op een creatieve manier na te laten denken over eerlijk eten. Tijdens het project krijgen de jongeren les over dit thema, gaan ze de boer op en maken ze zelf een animatieclip. De clips maken ondeel uit van een smaakmakende campagne, die eerlijk eten onder de aandacht brengt.

Elke stem telt! Zouden wij 3 minuten van je tijd mogen inpikken om op ons te stemmen? Je moet je wel even registeren, maar dat is zo gebeurd. Klik hier om te stemmen. Er kan tot 23 september gestemd worden. 

Alvast bedankt!

Meer

Later Eerder

twitterbird

HOLY latest tweets